ecosys

informatica economica

ECOSYS - Noutati

WinMENTOR - reducere 50% pentru membrii CECCAR

 

Promoţie WinMENTOR pentru upgrade la baza de reţea

În perioada 03.02.2020 – 28.02.2020, reluăm una dintre campaniile noastre de succes în randul clienţilor WinMENTOR – promoţia pentru upgrade-ul de la monopost la baza de reţea, pentru modulul principal MENTOR*! 

Facilităţi oferite: 

– la trecerea de la monopost la baza de reţea, beneficiaţi de un discount de 50% pentru diferenţa de la monopost la baza de reţea; 

– la trecerea de la monopost la baza reţea + staţia 2 (eventual şi următoarele), primiţi un discount de 100% pentru diferenţa de la monopost la baza de retea. 

Promoţia este valabilă pentru clienţii existenţi şi pentru clienţii noi. Această ofertă promoţionala nu poate fi cumulată cu o altă promoţie WinMENTOR. Condiţiile comerciale sunt valabile NUMAI până la 28.02.2020! 

*Notă: Această ofertă se referă strict la modulul principal MENTOR şi nu include modulele suplimentare.

 

Reducere 50% pentru membrii C.E.C.C.A.R.

Ca in fiecare an, asa cum v-am obisnuit, ne bucuram sa venim in sprijinul tuturor membrilor CECCAR din Romania prin promotia speciala care le e dedicata.

Asadar, orice persoana fizica sau juridica inclusa in tabloul CECCAR beneficiaza de o reducere de 50% la programul WinMENTOR fata de pretul de lista pentru cumpararea oricarei configuratii WinMENTOR, inclusiv pentru upgrade-uri la o configuratie existenta.

Nu ezitati sa luati legatura cu noi si sa ne solicitati toate detaliile legate de promotia WinMENTOR pentru a benefica de acest avantaj!

Sarbatori Fericite!

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, intreaga echipa ECOSYS va ureaza Sarbatori Fericite!

Read more ...